Carpenter

  • Category: Carpenter Jobs
  • Location: Shivdaspura, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Shivdaspura

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Carpenter

More info about Carpenter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Countertops will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Countertops expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Countertops expects the candidate to have the following skills: Carpenter.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Countertops expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shivdaspura,Jaipur-302033, Rajasthan, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Countertops expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Countertops

Related jobs

  • Carpenter

    • Prepare blueprints and building plans to meet the needs of clients • Install structures and fixtures such as windows and molding • Measure, cut & shape wood, plastic and other materials • It is a Full Time Carpenter job for candidates with 2 - ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Carpenter

    We are looking for a qualified Carpenter to cut, fabricate and install wooden and other structures according to specifications. Your job will entail working in diverse settings to produce steady and functional infrastructure and products. Job Types: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Carpenter

    Prepare blueprints and building plans to meet the needs of clients • Install structures and fixtures such as windows and molding • Measure, cut & shape wood, plastic and other materials • It is a Full Time Carpenter job for candidates with 2 - 6 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now