Cctv Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 27K
- Published on: 2025/09/21
₹15T–₹25T a monthFull–time
Cctv Technicians Are Responsible For Installing And Maintaining Closed-Circuit Television Systems. CCTV
More info about this Cctv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rnd Solutions Complete Security will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rnd Solutions Complete Security expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rnd Solutions Complete Security expects the candidate to have the following skills: Cctv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 4, B.J Place, near Airtel Store near me, Jagat Farm, Greater Noida, Uttar Pradesh 201310.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rnd Solutions Complete Security expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Maintenance Technician
> > Knowledge of MIG Welding Machines> Electrical> Pneumatic Tools> Plant MaintenanceJob Types: Full-time, Regular / PermanentSalary: INR10,000.00 - INR15,000.00 per monthSchedule: • Morning shift Supplemental Pay: • Overtime pay Exper...
-
Network Technician
4 days agoFull–time Monitoring network engineering performance and ensure system availability and reliability Configuring and installing various network devices and services (e.g., routers, switches, firewalls, load balancers, VPN, QoS) Performing ne...
-
Technician
The technician's responsibilities include monitoring and servicing systems, diagnosing problems and troubleshooting equipment, running tests and completing reports, updating and improving existing systems, and repairing or replacing faulty equipment....