Cctv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

We Have Job Vacancy For Cctv Technician Having Educational And Qualification- Iti Minimum 12Th Pass And Basic Experience Knowledge Of-Cctv Camera Installations, Nvr- Dvr Configuration, Networking, Basic Knowledge Of Computerwe Will Pay Basic Salary+Incentive As Per Caliber+Travelling Expenses+Mediclaim (After 3 Months). More Than 2 Years Experience Compulsory. | CCTV

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. H.S.System Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. H.S.System Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: H.S.System Solution

Related jobs

  • Installation Technician | L1

    Long Description: WHO WE ARE AVI-SPL is a digital enablement solutions provider who transforms how people and technology connect to elevate experiences, create new value, and enable organizations to thrive and grow. We are the largest provider of col...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Support Technician

    Support Engineer: Job Description Company Details: Teceze is a leading information technology, consulting and business process services company headquartered in the UK and has offices across 15+ countries. A company recognized globally for its compre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Service Technician

    Long Description: WHO WE ARE AVI-SPL is a digital enablement solutions provider who transforms how people and technology connect to elevate experiences, create new value, and enable organizations to thrive and grow. We are the largest provider of col...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now