Cctv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bharat vision communication will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bharat vision communication expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bharat vision communication expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bharat vision communication expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 611, ADDORE ASPIRE NEAR JANHVI RESTAURANT UNIVERSITY ROAD AHMEDABAD..

8. What are the timings of this job?
Ans. Bharat vision communication expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bharat vision communication

Related jobs

  • Polymer Testing Technician

    Applications are invited for the post of Polymer Testing Technician (Polymer Division). Must have experience in Engineering Polymers. Location @ POR GIDC.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Instrument Technician

    Education & Experience: ITI Min 2-3 year Exp. On Contract basis for Bharuch, Ankleshwar and Dahej.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Bharuch, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    Designations may very as per guidelines of statutory bodies. Conditions: (1) Qualifications should be as per CCH norms. Pay Scale would be as per SRKSM / CCH / SPU norms.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Anand, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now