Chartered Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ernakulam, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Maintaining Financial Records, Suggesting Financial Advice, Auditing, Taxation, Maintaining Tax Files, Coordinating With Accounts Team. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Chartered Accountant, Articleship, Audit | Skills Needed : Finalization, GST

More info about this Chartered Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KPNAIR &CO will provide a salary in the range of 25000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KPNAIR &CO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KPNAIR &CO expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Chartered accountant, Finalization, Gst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. KPNAIR &CO expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gate no. KMRRA38, istfloor,KRIPASAGARAM,

KMURALIROAD

inkumaranasanroad, KADAVANTHARA kochi 682020.

8. What are the timings of this job?
Ans. KPNAIR &CO expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KPNAIR &CO

Related jobs

  • Accountant

    Tally based LADY accounting staff Experience 3 to 5 year wholesale distribution firm Van sales man&Sales man cum drivers Job Type: Full-time Salary: From ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Kochi, Kerala: Rel...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tax Assistant

    Full Job Description Assisting in the preparation of tax returns and related documents for individuals, partnerships, corporations, and trusts. Conducting research and analysis of tax laws and regulations in Kerala to ensure compliance with tax requi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Malappuram, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Location: Kerala Responsibilities: Prepare, examine and analyze accounting records, financial statements, and other financial reports to assess accuracy, completeness, and conformance to report and procedural standards. Administering payrolls and con...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now