Chef |

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, . Skills Needed : Veg | North Indian, Commi2, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krown Cuisine And Management Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krown Cuisine And Management Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krown Cuisine And Management Services expects the candidate to have the following skills: Commi2, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lodha Amara club house,Bookmark cafe, Kolshet Road, Thane West.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krown Cuisine And Management Services expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - +:30 PM | friday to wednesday


Company Name: Krown Cuisine And Management Services

Related jobs

  • Chef De Partie | Indian

    Job Number 23047037 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard Mumbai International Airport, CTS 215, Opposite Carnival Cinemas, Mumbai, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Positio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CDP | Head Chef

    HANDLING WHOLE KITCHEN STAFF. DIVIDING ROLES AND RESPONSIBILITY OF EACH STAFF. (WORK SEGREGATION) STAND BY BACKUP READY IN CASE OF HEAVY FLOW. TASTING FOOD, STANDARD PRESENTATION/GARNISHING, CHECKING QUALITY, QUANTITY BEFORE SENT TO CUSTOMERS. MAINTA...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef De Cuisine | Indian

    Apply Chef De Cuisine - Indian Courtyard by Marriott Mumbai, Maharashtra Apply 14 hours agoFull–time Job Number 23047046 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard Mumbai International Airport, CTS 215, Opposite Carnival Cinemas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now