Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Dehtora, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | Commi2, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hunger Toast will provide a salary in the range of 14000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hunger Toast expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hunger Toast expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi2, Continental, Fast food, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Hunger Toast expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Holy Public School, Sikandra, Agra..

8. What are the timings of this job?
Ans. Hunger Toast expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Hunger Toast Dehtora, Uttar Prades

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Professor for Food and Beverage Services F|

    Speak with the employer 7068338282 Minimum qualification BHMCT and B.Sc. in H and HA or equivalent Minimum experience 1 to 2 years Freshers also can apply. Area of Specialisation Food

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Indian Cook Job:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now