Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Varthur , Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Helper For Head Chef. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Fast Food | Skills Needed : Non Veg, Chinese, Veg, Tandoor
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chronicles Of Handi will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chronicles Of Handi expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chronicles Of Handi expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Non veg, North indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Chronicles Of Handi expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 71/5, Panathur Main Road, next to Sanjeev Reddy Complex, opposite of baskins and robbins, Balagere, Bengaluru, Karnataka 560037.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chronicles Of Handi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Sous chef
POSITION SUMMARY Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food. Wash and peel fresh fruits and vegetables. Weigh, measure, and mix ingredients. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, present...
-
Continental Cook
Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Restaurant Experience More info about this Continental Cook Job: 1. How much salary can I exp...
-
Continental Commi II chef
Full Job Description Provide the highest and most efficient level of hospitalityservice to the hotelguests. Works in the designated station as setby Executive Chef and/or Sous Chef. Able to organize the assigned work area and efficiently put away ord...