Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Coimbatore, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Srg Hospitality will provide a salary in the range of 40000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Srg Hospitality expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Srg Hospitality expects the candidate to have the following skills: Chinese, Head chef, North indian, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Srg Hospitality expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: W Sambandam Rd, behind IDC Kitchen, Near Milk Company, R.S. Puram, Coimbatore, Tamil Nadu 641002.
8. What are the timings of this job?
Ans. Srg Hospitality expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Front of House Manager - Boston Pizza Shawnessy
Join the Winning Team at Boston Pizza Shawnessy! - Full-Time Front of House Manager Are you a passionate and energetic leader with a knack for creating exceptional guest experiences? Do you thrive in a fast-paced, team-oriented environment? If so, Bo...
-
Kitchen Crew Member
You know the name, get to know the story El Jannah holds its roots in humble beginnings, with the dream to bring simple, soulful Lebanese-Australian food into the hands (and mouths) of hungry customers seeking a delicious feast. In 1998, we opened ou...
-
Subway Sandwich Artist
We have several Sandwich Artist positions available at the following Subway stores: Yamba, NSW We are looking for 5 new Part time team members. High school students (Year 10, 11 and 12) are welcome to apply. Shifts Schedule: Morning staff Day/Lunch s...