Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

1T–₹16T a month
Full–time
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Must Know Continental Cooking And Making Coffee And Juices. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Continental, Veg | Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Blue Flamingo Hospitality will provide a salary in the range of 1000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Blumingo Cafe, Shop No +, Ground Floor, Bhoomi Heights CHS, plot 5 & 6, Near Belgian Waffles, Sector 8, Kharghar, Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to work for the following hours: 11 - 10:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Blue Flamingo Hospitality

Related jobs

  • Pantry Cook

    Apply Pantry Cook Sodexo India On-site Services Mumbai, Maharashtra Apply 17 hours ago Full–time replacement for pantry cook EXPERIENCE 2 - 3 years LOCATION Nafa Company Bus Stop Next to JP Morgan, Kalina, Santacruz(East) , Mumbai 4000+8 MUMBAI MAHAR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Helper Cook

    11T–₹15T a month Full–time Responsibilities of candidate include: • Planning and Preparation of Food • Ensuring Food Quality and Taste • Maintaining Cleanliness • Chopping Vegetables and Fruits. More about this Helper Cook job Wishbowl Ventures Priva...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Cook

    10T–₹14T a month Full–time Everything is pre-made in the central kitchen, so very less cooking involvedEnsuring Food Quality And TastePacking, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Ensure ingredients and final products are fresh. Follow recipes, i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now