Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. We Are Looking For Indian Chhat Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian | Skills Needed : Veg

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. lime zest will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. lime zest expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. lime zest expects the candidate to have the following skills: North indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. lime zest expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No PG-0+, BPTP Park, Grandura Market, Sector 82, Bhatola(115), Faridabad, Faridabad, Haryana - 121002.

8. What are the timings of this job?
Ans. lime zest expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: lime zest Faridabad

Related jobs

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Veg M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Hisar, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef|cook

    Chef/candidate should have knowledge of fast food and Chinese items.making Chinese food in hotel and restaurant.candidate should belong to Nepal and Uttrakhand state only.Prepare innovative recipes to delight and whet the appetite of customers, visit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Tandoor | Coffee-Tea-Juice, North Indian, Restaurant Experience More info about this Chief C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now