Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chickpeaz will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chickpeaz expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chickpeaz expects the candidate to have the following skills: Fast food, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Varthur main road.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chickpeaz expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Chickpeaz Varthur, Karnataka

Related jobs

  • Chef

    Company Description Letskookup is a meal kit delivery service that sources the best quality ingredients, pre portions them, and ships them to customers in eco-friendly packaging. Our team develops fail-proof recipes to make cooking easy and enjoyable...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Bengaluru , Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis Chef | South Indian|Western|Indian|Asian

    Company Description Strategically located in the heart of the IT corridor- Novotel Bengaluru Outer Ring Road brings to you different categories of beautiful rooms that are sleek and contemporary designed, full of modern day amenities suitable for you...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front desk Manager

    Job Number 230+7+16 Job Category Rooms & Guest Services Operations Location JW Marriott Hotel Bengaluru, 24/1 Vittal Mallya Road, Bengaluru, Karnataka, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Manag...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now