Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Howrah, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Chinese, Tandoor | Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj food center will provide a salary in the range of 10000 INR to 13500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj food center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj food center expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andul near jagatbandhu collage.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raj food center expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 10:30pm | sunday to Tuesday
Related jobs
-
Indian Cook
cook with knowledge of Bengali Dishes ,Sukto,Macher jhal ,macher kalia ,Fish finger ,Kosha mangsho and so on.Salary is not a constraint,Cooks from Bardhaman or Rajarhat are preferred. Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹10,000.00 per month Sched...
-
All rounder chef
Full Job Description Looking for an all rounder chef for a reastaurant in South Kolkata .Indian,Chinese and Continental Job Type: Full-time Salary: ₹18,000.00 per month Benefits: Food provided Schedule: Day shift Supplemental pay types: Yearly bonus ...
-
Cook |South Indian Cuisine|
Annual CTC 2 to 3 Lacs Experience 3–5 years Education Matriculation, Diploma in F&B Gender No bias Age 30–40 years Requirements 2+ years’ experience as a Cook in south Indian restaurant Able to read and follow standardized recipes Strong knowledg...