Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Gurugram, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Preparing, Cooking And Presenting Pizza, Maintaining Cleanliness And Taste. Skills Needed : Non Veg | Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Welcome Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Welcome Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Welcome Foods expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector-31, Gurgaon-122001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Welcome Foods expects the candidate to work for the following hours: 12:00 PM - 12:00 AM | All days
Related jobs
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...
-
Chef|Sous Chef
Full Job Description I required a chef for my food court of chaat counter . In our menu we have gol gappe,papdi chaat, dhai bhalla , raj kachori, etc Job Type: Full-time Salary: ₹14,000.00 - ₹18,000.00 per month Ability to commute/relocate: Haryana, ...