Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental | Coffee-Tea-Juice, Commi1, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jee lalchaye will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jee lalchaye expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jee lalchaye expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Commi1, Continental, Fast food, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jee lalchaye expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chitrkoot stadium, vaishali nagar , jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jee lalchaye expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - +:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jee lalchaye Rajasthan

Related jobs

  • Cook

    Job Category Food and Beverage & Culinary Location Jaisalmer Marriott Resort & Spa, Jaisalmer-Sam-Dhanana Road, Police Line, Jaisalmer, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Manage...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Jaisalmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Bakery, Commi1, Commi2, North Indian, South Indian | Skills Needed : Con...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Mandawara, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Indian Cook Job: 1. How...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now