Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness.
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karan shawarma will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karan shawarma expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karan shawarma does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida Sector - 125.
8. What are the timings of this job?
Ans. Karan shawarma expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
We are looking for a dedicated cook to prepare highquality meals in accordance with food health and safety regulations and company standards The cooks responsibilities include following instructions
-
Cooking Job in Dubai UAE Apply Now
Hiring for Waiter Cooking job in UAE Dubai ( Hotel Restaurant job Dubai UAE ) Waiter Responsibilities • Greet customers and hand out menus. • Take meal and beverage orders from customers and place these orders in the kitchen. • Make menu recommendati...
-
Indian Curry Chef | Tandoor Chef
Kake Di Hatti is an iconic eatery located at Delhi 6 (Chandni Chowk), serving authentic North Indian food across four generations for more than seven decades, since 1+42. Kake Di Hatti’s signature Na