Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Chinese | North Indian, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Casuarina cafe and restaurant will provide a salary in the range of 10000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Casuarina cafe and restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Casuarina cafe and restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese North indian, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Expert in indian dishes and biriyani.

8. What are the timings of this job?
Ans. Casuarina cafe and restaurant expects the candidate to work for the following hours: 11:00 AM - 10:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Casuarina cafe and restaurant

Related jobs

  • Army Eastern Command Recruitment

    . About Army Eastern Command : The Eastern Command is one of the six operational commands of the Indian Army. It is headquartered in Fort William in the city of Kolkata in the state of West Bengal. The Eastern Command was formed on 1 November 1+20

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commie Chef Ii Stanza Living Ii Cloud Kitchen| Bulk Cooking

    From 0 to 3 year(s) of experience ₹ 1,25,000 - 2,75,000 P.A. Kolkata, Hyderabad/Secunderabad, Pune, Ahmedabad, Chennai, Bangalore/Bengaluru, Mumbai (All Areas) or Roles and Responsibilities Roles and Responsibilities Job Application Link- Job Applica...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian And Chinese Cook

    Cooking For Hotel. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience More info about this Indian And Chinese Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. TONGUES TEN will provide a salary in the range of 11500 INR to 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now