Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Jorhat, Assam
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, North Indian, Restaurant Experience, Coffee-Tea-Juice | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg, Continental
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kameng will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kameng expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kameng expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice Continental, Fast food, Non veg, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kameng expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Its a newly opened restaurant in jorhat assam. food and stay will be provided..
8. What are the timings of this job?
Ans. Kameng expects the candidate to work for the following hours: 11.00 AM - 7:30 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bhaskar Hazarika will provide a salary in t...
-
Continental Chef
We are seeking a talented and passionate Continental Chef to join our team and take ownership of our kitchen. The ideal candidate should have a strong background in Continental cuisine and be able to create innovative and delicious dishes that will d...
-
Continental Chef
Job Title: Continental Chef Job Description: We are seeking a talented and passionate Continental Chef to join our team and take ownership of our kitchen. The ideal candidate should have a strong background in Continental cuisine and be able to creat...