Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Knows How To Sell Ice Cream Like Turkish Butchers!. Desert, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ice creamano will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ice creamano expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ice creamano expects the candidate to have the following skills: Desert, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp baruipur station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ice creamano expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ice creamano

Related jobs

  • Head Chef | Homestyle Cuisines

    Nextdoor Kitchens Pvt Ltd is operating a Multi-Cuisine Multi-Channel Cloud Kitchen Chain in Kolkata with aspirations to reach pan-India scale. We are looking for a seasoned and passionate Chef to join our Culinary Operations Team to lead Operational ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Non Veg | Head Chef, Commi1, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience More info about th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Need Indian Chef For My Clound Kitchen, New Opening, Urgently. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Veg | Head Chef More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Chinjabi Dhaba will...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now