Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience, Home Cook Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Food Zone will provide a salary in the range of 16000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Food Zone expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Food Zone expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Home cook experience, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Food zone , mira road..
8. What are the timings of this job?
Ans. Food Zone expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Come up with innovative dishes 2. Cook fast food, chaat items, and Punjabi food 3. Manage kitchen staff and delegate tasks related to meal preparation, cooking, and timely...
-
Commis | Japanese
Skills And Abilities • Hotel School education or diploma in culinary is required. Basic computer skills and familiar with inventory systems. • 1-2 Years’ experience in a 5 Star Hotel environment or A Class Restaurants. Excellent understanding of vari...
-
Cook
工作類別 Food and Beverage & Culinary 地點 JW Marriott Hotel Pune, Senapati Bapat Road, Pune, Maharashtra, India 在地圖中查看 工作編制 Full-Time 身處外地? N 願意海外赴任? N 職位類型 管理 Non-Management 激情與良機的契合點 其他人可能會稱您為「美食家」,但您知道自己不止於此。您想學習行業的所有技能,並成為廚房的主人。當您加入我們時,您會發現自己的創造力或...