Chef And Helper

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kota, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Fast Food Including Vada Pav And Dabeli, Shakes, Lassi'S. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Desert, Coffee-Tea-Juice | Skills Needed : Veg

More info about this Chef And Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Feast On Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Feast On Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Feast On Foods expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Desert, Fast food, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Feast On Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jawahar Nagar kota Rajasthan..

8. What are the timings of this job?
Ans. Feast On Foods expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to Sunday


Company Name: Feast On Foods Kota, Rajasthan

Related jobs

  • South Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience More info about this South Indian Cook Job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commi1

    Job Number 23110732 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Le Méridien Jaipur Resort & Spa, Number 1, RIICO, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Po...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head chef | kitchen manager

    Required a Head Chef who can be a multi-tasker and expert in managing kitchen. • Expert in both Veg and Non-Veg dishes. • Skills and expertise in kitchen management. • Quick and a multi-tasker. • Comfortable to work in the 12 hours shift and/or rotat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now