Chef or cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Siolim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

₹15T–₹20T a monthFull–time
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Responsible To Prepare A Consistent, High-Quality Food Product, Ensure Courteous, Professional, Efficient And Flexible Service And Hotels Operational Standards. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Non Veg | Commi1, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Soups And Troops will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Soups And Troops expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Soups And Troops expects the candidate to have the following skills: Commi1, Continental, Fast food, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Soups And Troops expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H no.60+, marna, Siolim.

8. What are the timings of this job?
Ans. Soups And Troops expects the candidate to work for the following hours: 12:O0PM - +PM| Monday to Saturday


Company Name: Soups And Troops

Related jobs

  • Demi Chef de Partie

    Full–time Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • D|amp|D London Hiring for Chef De Partie| Sponsorship|

    Full–time Job Description Please note, this role is based in the UK and successful candidates must be prepared to relocate. Visa support will be offered to the successful candidate if required.Role: Chef de PartieLocation: LondonD&D London is a g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Chef

    Full–time Job Description For Head Chef(HOZ17727) in Goa,India. Description You will be responsible for the efficient running of the division in line with Hyatt Internationals Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now