Chef or cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Cooking North Indian Moghlai Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tummytrunk will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tummytrunk expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have the following skills: Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 30 vashi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to work for the following hours: 11am to 11pm


Company Name: Tummytrunk

Related jobs

  • Chinese Chef

    Job Description Roles and Responsibilities: Prepare and cook complete meals or individual dishes and foods. Plan menus, determine size of food portions, estimate food requirements and costs, and monitor and order supplies. Desired Candidate Profile: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • South Indian Chef

    • Adhere to all recipes, methods and instructions from the Executive Chef. • Ensure that company and statutory hygiene standards are maintained. • Ensure that the preparation and presentation of food complies with the standards. • Responsible for the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Chef

    Job Number 23165434 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard Mumbai International Airport, CTS 215, Opposite Carnival Cinemas, Mumbai, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Positio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now