Cheff
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Manavalanagar, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Age Limit : Below 35 Years. Should Have 8 To 10 Years Of Experience In Stand Alone Restaurants Preferably And Minimum 1Year As Head Chef. Menu Planning , Costing,Preparation And Plating Of Food. Ensuring Food Quality, Taste & Hygiene . More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Bakery, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cakewalk will provide a salary in the range of 45000 INR to 55000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cakewalk expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cakewalk expects the candidate to have the following skills: Bakery, Continental, Head chef, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Cakewalk expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.1 Kothari Road
Nungambakkam
Chennai 600034
( Near Loyola College).
8. What are the timings of this job?
Ans. Cakewalk expects the candidate to work for the following hours: 11AM to 11PM
Related jobs
-
cook | cook master or women
srm hotel , near new bus stand ,saibaba colony, morning breack fast ,hotel staff lunch, and evening snacks
-
Cook and chef
Preparing & Cooking food. Plan menus. Maintain inventory of food and supplies.
-
south indian cook
The candidate should be able to follow directions and be responsible. · Setting up workstation with all needed ingredients and cooking equipment. · The candidate is expected to be a Team player and be able to focus on job duties. Responsibilities: · ...