Cheff

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nebala das matha will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nebala das matha expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nebala das matha expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nebala das matha expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: I want a Brahamn chef because of he work in ashram.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nebala das matha expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nebala das matha

Related jobs

  • Executive Chef

    As a part of the Sunrise team, supporting our Mission, Principles of Service and Core Values is a fundamental part of this job. Our foundational belief is the sacred value of human life. The unique responsibilities for this role include but are not l...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook I

    Position Summary The Cook I will accurately and efficiently prepare, portion, cook, and present a variety of hot and/or cold food items for various meal periods: to include Breakfast, Lunch, Dinner, and Special/Catered Events. The general responsibil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Lephripara, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook Required for a tiffin stall

    Cook Required for a tiffin stall Individual Bhubaneswar, Odisha ₹12T–₹13T a month Need a cook for a government canteen for tiffin. Sunday holiday. Every govt holiday is a holiday

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/20


    Apply Now