Cheff

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grapevine 101 network will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grapevine 101 network does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nerul.

8. What are the timings of this job?
Ans. Grapevine 101 network expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Grapevine 101 network

Related jobs

  • Kitchen Staff

    Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ms Facilities will provide a salary in the range of 13500 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided base...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef| Indian

    Job Number 23131280 Job Category Food and Beverage & Culinary Location The Westin Pune Koregaon Park, 36/3-B Koregaon Park Annexe, Pune, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Managem...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maharashtrian chef

    Should be able to cook authentic maharashtrian food

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now