Cheff

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Indore, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. South Indian, North Indian, Fast Food | Skills Needed : Continental, Veg, Chinese, Tandoor

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Horaservices.Com will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Horaservices.Com expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Horaservices.Com expects the candidate to have the following skills: Chinese Continental, Fast food, North indian, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Work From Home.

8. What are the timings of this job?
Ans. Horaservices.Com expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day Shift


Company Name: Horaservices.Com

Related jobs

  • Cook | Kitchen Help

    Cook / Kitchen help required for Cafe / Restaurant with following responsibilities:-Vegetable Cutting & prepping-Following restaurant guidelines Cooking & frying of Ready items-Coffee making , shakes etc.-Utensil & kitchen equipment clean...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis Chef

    - Helping the Chef in bakery kitchen - Assisting in making of Cookies, Cakes, Chocolates etc on a daily basis - Packaging of cookies and other products as and when required - Cleaning Utensils in the kitchen and reusing them instantly during the prep...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to kitchen staff to ensure meals are prepared in a timely manner. Also, you should be familiar with sanitation re...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now