Chefi
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 34K
- Published on: 2025/09/21
2 दिन पहले
₹12 हज़ार–₹20 हज़ार प्रति माह
फ़ुल-टाइम
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Tandoor, Chinese | North Indian, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Farrata will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Farrata expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Farrata expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp.Mahaveer college,Farrata,C-Scheme.
8. What are the timings of this job?
Ans. Farrata expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef de Partie | |QN|817|
1 दिन पहले फ़ुल-टाइम POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food ga...
-
Demi Chef De Partie
15 घंटे पहले फ़ुल-टाइम JOB DESCRIPTION Job Purpose This position is responsible for the training and supervision of a team of cooks in the appointed sections and preparation of food observing all standards as set by the hotel and regulated by local au...
-
Executive Chef Jaipur
1 दिन पहले फ़ुल-टाइम An Executive Chef manages and leads the culinary operation to ensure it runs smoothly and meets our standards. What will I be doing? As the Executive Chef, you will be responsible for performing the following tasks to the highest ...