Chemistry Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Sarkhej-Okaf, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Chemistry Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Chemistry

More info about this Chemistry Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanket Classes will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanket Classes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanket Classes expects the candidate to have the following skills: Chemistry.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanket Classes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NAva Vanzar sarkhej Ahmedadad - 382210.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanket Classes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • PYP Teacher |Female|

    Urgent Require: PYP Teacher (Female Only) Duties and Responsibilities: • Maintaining a personal and professional commitment to the schools core values, as expressed in its statement of philosophy maintaining professional ethical standards in all area...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Special Educator | Vibgyor High | Surat

    Job Location: Surat Brief description of Roles and Responsibilities: • Work with students having Special Education Needs. • Involvement in SEN Admissions. • Conduct classroom observations and informal assessments for referred cases. • Formulate and i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Top|Boarding|School|at|Bardoli

    The Good School - BBX InfoTech Private Limited established with a mission to drive digital traffic, leads, and admissions in Educational Institutions is a boutique IT consultancy organization that offers high-quality IT Solutions to Educational Insti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now