Chief Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Commi1, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg, Tandoor

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shahi Haveli Bar & Restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shahi Haveli Bar & Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shahi Haveli Bar & Restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shahi Haveli Bar & Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1st Floor Shashwat Tower 238, Hoshangabad Road Opp, DB Mall, Zone-I, Maharana Pratap Nagar, Bhopal, Madhya Pradesh NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shahi Haveli Bar & Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shahi Haveli Bar &amp; Restaurant

Related jobs

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Desert, Fast Food, Commi2, Commi1, North Indian, South Indian, Bakery, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience | Skill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Chinese, Tandoor | Fast Food, Restaurant

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Dewas, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Non Veg, Chinese, Tandoor | North Indian, Commi1, Commi2, Fast Food, Restaurant Experie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now