Chief Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Warangal, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hut kitchen will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hut kitchen expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hut kitchen expects the candidate to have the following skills: Chinese, Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hut kitchen expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Warangal near Gopal swamy temple.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hut kitchen expects the candidate to work for the following hours: 10:30AM - 7:30PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How much sa...
-
Chef | South Indian| Conti
Position: South Indian Cook, Experience: 5+ years, Locations: Shadnagar, Shameerpet, Shamshabad, Hyderabad. Responsibilites: • Exp in Hotels, Resorts, Restaurants, • Exp in Handlig customers etc., • Any Hotel Management exp is ok, • Food and Accomoda...
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for ...