Chief Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Tandoor

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D2 international Pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D2 international Pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D2 international Pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. D2 international Pvt ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6, Ashoka road,Alipore 27, Kolkata.

8. What are the timings of this job?
Ans. D2 international Pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: D2 international Pvt ltd West Bengal

Related jobs

  • Chef

    Planning And Preparation Of Paratha, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Coffee-Tea-Juice More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Demi Chef de Partie

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now