Chief Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ernakulam, Kerala
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Home Cook Experience | Skills Needed : Non Veg
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rank Projects and Development Privet Limited will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rank Projects and Development Privet Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rank Projects and Development Privet Limited expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Non veg, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Rank Projects and Development Privet Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ERN RAILWAY STATION SITE (RANK PROJECTS)NO.5B, 5th FLOOR, METRO PALACE,ERNAKULAM NORTH RAILWAY STATION OPPOSITE,ERNAKULAM, KOCHI 682018..
8. What are the timings of this job?
Ans. Rank Projects and Development Privet Limited expects the candidate to work for the following hours: 6.00 AM - +.30 PM | Monday to Sunday
Related jobs
-
Chef de Partie|South Indian
Apply on LinkedIn Chef de Partie-South Indian Four Points by Sheraton Kochi, Kerala Apply on LinkedIn 14 hours ago Full–time Job Number 23101114 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Four Points by Sheraton Kochi Infopark, Infopark K...
-
Chef de Partie|South Indian
Job Category Food and Beverage & Culinary Location Four Points by Sheraton Kochi Infopark, Infopark Kochi Phase 1 Campus, Kochi, Kerala, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Management Job Summary A...
-
South Indian Chef
Apply directly on Glassdoor South Indian Chef T Tigris Valley - Imtibish Kozhikode, Kerala Apply directly on Glassdoor 17 hours ago ₹18T–₹22T a month Full–time 2-4 years of experience & knowledge in all traditional South Indian Dishes. Good knowl...