Chief Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Utrakhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Desert, Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. +0s era will provide a salary in the range of +500 INR to 13500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. +0s era expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. +0s era expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. +0s era expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near dit college dehradun near massoorie diversion.
8. What are the timings of this job?
Ans. +0s era expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
We are looking for a dedicated cook to prepare highquality meals in accordance with food health and safety regulations and company standards The cooks responsibilities include following instructions
-
Cook
Job Category Food and Beverage & Culinary Location JW Marriott Mussoorie Walnut Grove Resort & Spa, Village - Siya, Mussoorie, Uttarakhand, India VIEW ON MAP Work Preparation Full-Time Are you out of town? N Willing to go overseas? N Job Type...
-
Cook
求人カテゴリ Food and Beverage & Culinary 場所 JW Marriott Mussoorie Walnut Grove Resort & Spa, Village - Siya, Mussoorie, Uttarakhand, India 地図で表示 スケジュール Full-Time 遠隔地ですか? N 配置転換ですか? N 職位の種類 Non-Management マリオット・インターナショナルでは雇用機会均等の実現に向けて、多種多様な人材の雇用、従...