Chief Cook Pernem

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Pernam, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Desert, South Indian, Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Commi2, Restaurant Experience

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. MTG Hospitality pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Commi2, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?

Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhandarwada palyem, North, Pernem, Goa 403512.

8. What are the timings of this job?

Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in Pernem, Goa

Related jobs

  • Relationship Officer Jobs in Verna | Banca Sales Verna

    Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free Relationship Officer Jobs in Verna – Banca Sales Verna callcenterjob.co.in Verna, Goa Apply on Post Free Job Website | Search Job For Free 11 hours ago Full–time ₹22T–₹28T a monthFull–time Kotak Li...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer|Full Time Panaji

    Job Category Share Job Posting Company Details Watch Video Overview EXPERIENCE: 6 months – 1 year TECHNICAL SKILLSETS: Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, AfterEffects, Premiere Pro, AdobeXD, CorelDraw, Microsoft PPT, Excel, Word We’re looking fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Attendant Anjuna

    Responsible For Cleaning Rooms, Attending Guests, Ensuring Guest Satisfaction. More info about this Housekeeping Attendant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cafe Lilliput will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now