Chimney Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Chimney Engineers And Microwave Install And Maintain Chimney And Flue Systems In Accordance With Current Building Legislation And Regulations. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Chimney Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.S Kitchen Service will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.S Kitchen Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No 6+4, Street Number 8 near Ration Card Office A Block, Kaushik Enclave, Burari, Delhi, 110084.
8. What are the timings of this job?
Ans. M.S Kitchen Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Laboratory Technician |Dental| | Expat Opportunity in| P People Advance
Digital Lab Technician - Dental We are seeking a skilled and experienced Digital (CAD/CAM) Dental Lab Technician to join our team of dental professionals. In this role, you will play a vital part in the digital production of dental prostheses while m...
-
Mobile Phone Technician | Systene electronics Co| |
Systene electronics Co.Karol Bagh, Delhi, Delhi₹20,000 - ₹25,000 a monthJob detailsSalary₹20,000 - ₹25,000 a monthJob TypeFull-timeFull Job Description Candidate must have knowledge and experience about the iPhones models such as X, 11, 12 Cell phone...
-
Panchakarma Technician
Technician Employment News 2024 for govt Jobs in Broadcast Engineering Consultants India Limited. If you wanted to apply for Panchakarma Technician post in Broadcast Engineering Consultants India Lim