Chinese Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ramapuram, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese
More info about this Chinese Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Garden Restaurant will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Garden Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Garden Restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Garden Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Porur, Chennai, Tamil Nadu NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Garden Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cheff
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg | Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect...
-
Cook|Chef | Wanted Immediately
Well Experienced Kitchen Staff Required • Biriyani Master & Assistant • Biriyani Cutting Master • Indian Master & Assistant • Chinese Master & Assistant • Tandoori & BBQ Master • Tawa Master • Juice Master • Staff Cooking • Kitchen IN...
-
Chef de Partie
Job Number 23064253 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management...