Chinese Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Shamsher, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Head Chef, Fast Food, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience
More info about this Chinese Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bistro 47 will provide a salary in the range of 13000 INR to 1+000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bistro 47 expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bistro 47 expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Head chef, Non veg, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mariam nagar ghaziabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bistro 47 expects the candidate to work for the following hours: 10AM- 8PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chinese Chef
Must have complete knowledge of Chinese Cuisine. Wastage control. Inventory management. Team management Must Know momos and rolls More about this Chinese Chef job Fraterniti Foods Private Limited is aggressively hiring for the job profile of Chinese ...
-
Chinese commi 3
Need a Chinese helper to help a making Chinese food
-
Want Online Cooking Teacher in Agra |Job Id| 12+35508|
We are looking for a Cooking Teacher in and around Khera Jat, Agra. I am looking to be taught online. We are looking for someone who takes keen interest in the class. Cooking Teacher should be availble during weekdays and weekends. 100% Remote Job. J...