Chinese Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Ghaziabad
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. Skills Needed : Chinese | Restaurant Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadhunik Libaas will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the candidate to have the following skills: Chinese, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 24-A, Radhey Shyam Park Sahibabad Ghaziabad Uttar Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aadhunik Libaas expects the candidate to work for the following hours: 6 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Aadhunik Libaas

Related jobs

  • Indian Cook

    Apply on WorkIndia.in Indian Cook A Abhishek Caterers Sanand, Gujarat Apply on WorkIndia.in 13 hours ago ₹20T–₹22T a month Full–time Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Clean...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Sunand, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    Job Category Food and Beverage & Culinary Location Renaissance Ahmedabad Hotel, Behind Ganesh Meridian Complex, Ahmedabad, Gujarat, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management Position Summa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Ahmedabad, Gujrat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Handling Total Food Orders. And Making All Orders For Multicuisine Restaurant. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg | North Indian More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Hawala kalan, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now