Chinese Cook

  • Category: MIS Executive
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg | Restaurant Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kalapata restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Non veg Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BUDGE BUDGE TRUNK ROAD , BUDGE BUDGE KOLKATA 700137,NEAR CESC CASH OFFICE.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kalapata restaurant

Related jobs

  • |NJ|4+4| | Analyst | Tech Consulting | National | SAP | Kolkata

    Associate Consultant/Consultant/Senior Consultant - PI – ITAS – SAP ABAP EY Information Technology team aims to be recognised as a leading provider of differentiated technology consulting services harnessing new disruptive technology, alliances and t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Petrol Pump Manager

    Responsible For Managing Sales, Inventory, Staff, And Records At Petrol Pump. Please Note : Job Is For Kharagpur. All Living Arrangements Would Be Made By Us. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, Email, Computer | Basic E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    howrah, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer

    Job Description Hiring Sales Officer for one of our client. Hiring for Sales Officer - Medical Equipment meeting with clients virtually or during sales visits. demonstrating and presenting products. establishing new business. maintaining accurate rec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now