Chinese Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg | Restaurant Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kalapata restaurant will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Non veg Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BUDGE BUDGE TRUNK ROAD , BUDGE BUDGE KOLKATA 700137,NEAR CESC CASH OFFICE.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kalapata restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kalapata restaurant

Related jobs

  • Cook|Kitchen Hand

    Responsibilities include: Making different types of foods Making food with good quality and taste Keeping kitchen area clean and tidy Should know how to cut vegetables and fruits Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent Salary: ₹6,000.00 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook

    Preparing And Cooking Wide Range Of Burgers (Zinger; Veggie; Fish; Etc.),Fries And Other Fast Food Items Of Chicken / Fish / Paneer With Consistency.Preparing food such as hamburgers, pizzas, fish and chips.Washing, cutting, measuring, and mixing foo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    HIRING FOR SEVEN HILLS LEISURE & RESORTS LIMITED: Designation : Chef Job Description : Ensuring that all food is of excellent quality and served in a timely manner. Planning the menu, keeping in mind budget, and availability of seasonal ingredien...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now