Chinese Cook
- Category: MIS Executive
- Location: Ghatkesar, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chinese Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eeshan enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eeshan enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eeshan enterprises expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Fast food, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Karakapatla,near mc pally near Pharma companies on the way to kcr farm house.
8. What are the timings of this job?
Ans. Eeshan enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Content Writing
2+ opportunities posted 22 candidates hired About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include developing content for social signals and other tech blogging-related stuff based on the content idea will be given by the team. Sk...
-
Cloud and Infrastructure Jobs in Hyderabad| India
Search and apply for jobs in Cloud and Infrastructure with Virtusa in Hyderabad, India
-
SAS Developer
Responsibilities Should have work experience in SAS development Base and Advance SAS Macros Should have SQL programming experience Should have work experience in Banking Domain Good verbal and communication skills Good to have statistical background ...