Chole Bhature Master

  • Category: MIS Executive
  • Location: Jhalar Kalan, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Required A Candidate Who Can Made All Types Of Chole Bhature.

More info about this Chole Bhature Master Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vinod's Kitchen will provide a salary in the range of +000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vinod's Kitchen expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vinod's Kitchen does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ward Number 12, Sector A, Ward Number 21, Mandideep, Bhopal, Madhya Pradesh 462046.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vinod's Kitchen expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vinod's Kitchen

Related jobs

  • Software Engineer |Flutter|

    Role As a Software Engineer, you will have the opportunity to apply your technical skills to build innovative web/mobile applications, with the goal of streamlining business operations and improving the overall user experience. Your ability to creati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager

    • ​​​​​​​ JOB DESCRIPTION JOB ROLE – ASSISTANT MANAGER – TALENT ACQUISITION LOCATION – BHOPAL REPORTING – STATE HR EXP – MIN 2 YEARS QUALIFICATION – MBA (HR) 1 Job Purpose – · To drive #Talent_Acquisition and Manpower positioning strategy implementat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager

    • ​​​​​​​ JOB DESCRIPTION JOB ROLE – ASSISTANT MANAGER – TALENT ACQUISITION LOCATION – BHOPAL REPORTING – STATE HR EXP – MIN 2 YEARS QUALIFICATION – MBA (HR) 1 Job Purpose – · To drive #Talent_Acquisition and Manpower positioning strategy implementat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now