Chota Hatti Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Segvi, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Chota Hatti Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anil Traders will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anil Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anil Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anil Traders expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Subhan Nagar Bhandara Road Pardi Naka Nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anil Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Anil Traders Segvi, Gujarat

Related jobs

  • Recruitment Delivery Leader

    Experience: • 15+ years of experience in recruitment industry • Proven expertise in recruitment consulting & Talent acquisition Skills Required: • Proven experience of managing recruitment for diverse domains • Deep expertise in sourcing, candida...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. V Xpress will provide a salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Vejalpur, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Team HR will provide a salary in the ran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now