Civil Engineer

  • Category: MIS Executive
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Managing, Designing, Developing, Creating And Maintaining Civil Projects. I) Bbs, Ii)Boq, Iii)Bbs Iv) Autocad. Candidate Should Be B.Tech Or Diploma In Civil. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Civil Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cubviq Constructions will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cubviq Constructions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cubviq Constructions expects the candidate to have the following skills: Civil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Cubviq Constructions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kolkata 700026.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cubviq Constructions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Cubviq Constructions

Related jobs

  • Accounts Executive

    The company wishes to recruit Accounts Executive - Indirect Tax Qualification: Graduate/CA from a reputed institute, should possess GST related taxation knowledge Experience: 4-5 years of experience in similar capacity Location: Corporate Office. Off...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    Digital Marketing Social Media Marketing • Posting and Sharing Organic Posts across all Social Media Platforms. • Messaging and Replying to Queries and comments on social media. • Audience research for Social Media Ads. • Creating and Managing Ads Ca...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Executive

    Key Accountabilities: • Greet and welcome guests • Answer questions and address complaints • Answer all incoming calls and redirect them or keep messages • Receive letters, packages etc. and distribute them • Prepare outgoing mail by drafting corresp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now