Clothes Sales Retail
- Category: BPO Jobs
- Location: Shillong, Meghalaya
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Clothes
More info about this Clothes Sales Retail Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monalisa will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monalisa expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monalisa expects the candidate to have the following skills: Clothes.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Igp shillong.
8. What are the timings of this job?
Ans. Monalisa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
BPO Call Center Jobs |gt|gt| Latest Private Jobs |gt|gt| Nongpoh
Organization Name : Amazon Post Name : Call Center Agent Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Job Location Type : Work From Home Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher Salary : 10000/- To 12000...
-
Call Center Jobs |gt|gt|Latest Work From Home |gt|gt| Shillong
Organization Name : Amazon Post Name : Call Center Agent Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Job Location Type : Work From Home Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher Salary : 10000/- To 12000...
-
BPO Call Center Jobs |gt|gt| Latest Private Jobs |gt|gt| Nongpoh
Organization Name : Amazon Post Name : Call Center Agent Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Job Location Type : Work From Home Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher Salary : 10000/- To 12000...