Coaching Classes Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Admission Handling, Supervising, Paper Checking, Maintaining Data & Calling, Basic Accounting Work. Basic Excel, File and Paperwork Management, Record Management | Skills Needed : Computer, MS CIT

More info about this Coaching Classes Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arya Academy will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arya Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arya Academy expects the candidate to have the following skills Basic excel, Computer, File and paperwork management, Ms cit, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arya Academy, first floor, Laxmi Society, Sambhaji Nagar, Sahar Road, Andheri East, Mumbai - 40006+. Opp. VijayNagar Society D-Mart, Near HDIL-Kaledonia | 10 minutes from Andheri station by Walking.

8. What are the timings of this job?
Ans. Arya Academy expects the candidate to work for the following hours: 2-30 to +-30 Monday to Saturday preferable.. can 7 am to 3 am or 11 am to 7 pm also will fine


Company Name: Arya Academy

Related jobs

  • Admin Store Manager | 10|Yrs | Retail

    Job Title: Admin Store Manager Exp: 10+ Yrs Responsibilities • Plan and coordinate administrative procedures and systems and devise ways to streamline processes • Recruit and train personnel and allocate responsibilities and office space • Assess sta...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant To The Executive Director

    Hello, Greetings from AHRS We Aryan HR Solutions a leading consultancy in India since 2006. We picked your resume from for preliminary screening, One of our esteemed clients is one of the top most three brands in Asias Manufacturing of fitting & ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Back Office

    Roles and Responsibilities Portfolio data management and website data updating andmaintenance of the company database and mobile app data on daily basis, Providing support by handling documentation for various investment products like mutual funds, s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now