Commerce Teacher Pgt

  • Category: Education Jobs
  • Location: Beraisa , Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Teaching To The Higher Classes With All Details Knowledge. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Commerce Teacher Pgt Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vivekanand Vidhya Vihar will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vivekanand Vidhya Vihar expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vivekanand Vidhya Vihar does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vivekanand Vidhya Vihar expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nazirabad,Berasia,Bhopal,Madhya Pradesh,463106.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vivekanand Vidhya Vihar expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vivekanand Vidhya Vihar

Related jobs

  • Preschool Teacher

    Montessori trained with 2 years plus experience. Fluency in English language

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Teacher |Coordinator|

    Praadis Internation School requires Headteachers for the Primary section at Bhopal Location. Job Description. Candidate Must have good knowledge of Maths EVS and English. Can take classes upto 5th class for CBSE and MP Board students. Candidate Must ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account teacher

    Looking for Account Teacher, who solve the question for the student , do more question according to student ask. Looking expert who have knowledge and solve all types of account question Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹3+,480.26 per month S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Gwalior, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now