Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Moneypalm will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Moneypalm expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Moneypalm expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Moneypalm expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JMD regent Square.

8. What are the timings of this job?
Ans. Moneypalm expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Moneypalm

Related jobs

  • Partnerships Lead

    Job Summary: We are looking for an experienced Partnerships Manager to join our team at an IndusInd bank. The Partnerships Manager will be responsible for acquiring, managing, and nurturing relationships with key partners, including financial institu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drivershaab will provide a salary in the ra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jr| Software Engineer For an IT Company in Gurgaon

    Urgent opening for Jr. Software Engineer For an IT Company in Sec 48, Gurgaon POSITION: SOFTWARE ENGINEER LOCATION: GURUGRAM ( Work from Office ) Experience: Min 0-6 Months Technical Skills:- • PHP, MySQL, HTML5 • Good knowledge of OOPS concepts, Web...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now