Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Hiring Drivers For Limited Company All Facilities Are Available.

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parveen Fleets Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parveen Fleets Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parveen Fleets Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Senapati bapat road Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Parveen Fleets Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Parveen Fleets Pvt Ltd

Related jobs

  • PCC CERTIFIED DRIVER

    . . No description

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Looking for driver in mumbai location .TR licences compulsory.Interested candidate please call on +167707006Job Type: Full-timeSalary: INR13,000.00 - INR14,000.00 per monthSchedule: • Rotational shift Education: • Secondary(10th Pass) (Preferred) Exp...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Pick up & Drop of staff to peripheral OPD's - Pick up & Drop of staff to different camp sites *Doing any admin work inside the hospital when there is no activity happening outside the hospital *Helping the staff to pick up certain instruments...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now